نخستین دانش آموخته ی مقطع کارشناسی ارشد در رشته ی حقوق جزا در پردیس خواهران

۰۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۱:۵۴ کد : ۶۱۱۷ روابط عمومی دانشگاه
نخستین دانش آموخته ی مقطع کارشناسی ارشد در رشته ی حقوق جزا در پردیس خواهران

نخستین دانش آموخته ی مقطع کارشناسی ارشد در رشته ی حقوق جزا در پردیس خواهران از پایان نامه ی خود دفاع کرد.

دکتر محسن قاسم پور ریئس پردیس خواهران دانشگاه در این رابطه اظهار داشت : خانم مینا احمدی از پایان نامه ی خود تحت عنوان "مطالعه رابطه سرمایه روانی و پیشگیری از جرم " با راهنمایی آقای دکتر سعید قماشی و مشاوره ی دکتر فریبرز صدیق ارفعی و با حضور پرفسور زراعت به عنوان متخصص و صاحب نظر, با درجه ی عالی دفاع نمود.

وی افزود: این دانشجو، با اکتساب شرایط ورود به دوره ی دکتری دانشجویان استعداد درخشان و مصاحبه ی رشته ی حقوق دانشگاه کاشان, موفق به پذیرش در مقطع دکتری گردید.

دکتر قاسم پور ابراز امیدواری کرد این پردیس در سال های آینده متناسب با رشته های موردنیاز با لحاظ کارآمدی  و نیاز منطقه رشته های تحصیلی و آموزشی دیگری را پذیرش خواهند کرد در ضمن یادآور می شود که پردیس خواهران دانشگاه کاشان در سال تحصیلی جاری اقدام به پذیرش دانشجو در رشته های ادبیات فارسی و ادبیات عرب در مقطع دکتری نموده است.