برگزاری مسابقه همگانی چرخ تانک

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۲ کد : ۶۱۴۶ ورزشی
تربیت بدنی پردیس خواهران به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی و گسترش ورزش همگانی در بین دانشجویان پردیس خواهران یک دوره مسابقه همگانی چرخ تانک برگزار نمود
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

تربیت بدنی پردیس خواهران به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی و گسترش ورزش همگانی در بین دانشجویان پردیس خواهران در تاریخ 94/2/28 یک دوره مسابقه همگانی چرخ تانک برگزار نمود. در این دوره 39 نفر از دانشجویان پردیس خواهران در قالب 13 گروه به رقابت پرداختند. در پایان تیم شماره 10 با حضور خانم ها آنیتا عنایتی، زهرا یونسی و فاطمه رمزی مقام اول، تیم شماره 3 با ترکیب خانم ها صدیقه رحمانی، پریزاد هاشمی و منصوره نخلی مقام دوم و تیم شماره 12 با ترکیب خانم ها الهام نبیان، پرنیان حاتمیان و فائزه سپهری مقام سوم را کسب نمودند. در پایان به صرف آش از ورزشکاران پذیرایی بعمل آمد.