۲۶ آذر ۱۳۹۲ | ۱۵:۰۹ کد : ۶۰۹۲ ورزشی

به همت تربیت بدنی دانشکده پردیس مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی ورزشی 16 آذر با حضور معاونت فرهنگی ورزشی سرکار خانم وصالی و دانشجویان در تاریخ 92/9/23 در سالن ورزشی دانشکده پردیس برگزار گردید. معاونت فرهنگی دانشجویی در ابتدای این جلسه اظهار داشت تجربه و آمار نشان می دهد که پیشرفت تحصیلی و تقویت روحیه شادابی و سلامتی با فعالیت بدنی پیوند خورده است. ایشان افزودند با توجه به اینکه سالن ورزشی پردیس کاملا در اختیار بانوان قرار گرفته است از دانشجویان خواستند حضور چشمگیری در فعالیت های ورزشی داشته باشند. در پایان افراد برتر رشته دارت و نیز تیم های برتر مسابقات والیبال جوایز خود را از سوی سرکار خانم وصالی دریافت کردند. ضمنا کمیته فنی مسابقات جایزه بازیکن اخلاق این دوره را به سرکار خانم محدثه عباسی تقدیم نمود. در پایان مراسم از کلیه شرکت کنندگان پذیرایی به عمل آمد.