اردوی یکروزه بازدید از موزه عبرت، مرقد امام رحمه الله و زیارت حضرت عبدالعظیم

۱۲ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۳ کد : ۶۱۶۹ فرهنگی
اردوی یکروزه بازدید از موزه عبرت، مرقد امام رحمه الله و زیارت حضرت عبدالعظیم
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA اردوی بازدید از مرقد امام(ره)، موزه عبرت و زیارت حضرت عبدالعظیم ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه کاشان به مناسبت ایام الله مبارک دهه فجر برگزار شد.در این اردو که روز پنج شنبه مورخ 29/11/94 انجام شد جمعی از دانشجویان پردیس خواهران با حضور در مرقد مطهر امام راحل(ره) با آرمان‌های این عزیز تجدید میثاق کرده و با قرائت فاتحه یاد و خاطره ایشان را گرامی داشتند.پس از آن نیز دانشجویان در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حضور یافتند و بعد از اقامه نماز ظهر و عصر به صرف ناهار پرداختند. بازدید از موزه عبرت بخش پایانی این اردو بود که با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره رادمردانی که در پیروزی انقلاب  اسلامی نقش مؤثری داشتند، برگزار شد راوی موزه عبرت به تشریح تاریخچه شکل گیری و احداث ساختمان کمیته مشترک ضد خرابکاری و ساواک پرداخت. سپس دانشجویان از بخش های مختلفی از جمله محل بازداشت مبارزان در سه طبقه که شامل بند عمومی و انفرادی بزرگ مردانی چون رجایی، بهشتی و ... بود، همچنین از سلول های شکنجه، وسایل، ادوات تخلیه اطلاعاتی و غرفه های تاریخی همچون غرفه های 28 مرداد، مؤتلفه حزب ملل اسلامی، بهاییت، فراماسونری، گروه ابوذر و نیز برخی از فعالیت های زندانیان در غرفه 15 خرداد دیدن کردند.