برگزاری چهارمین مرحله از طرح " یه قرار معنوی " : زیارت عاشورا ترک یک گناه زبانی

۱۸ آبان ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۸ کد : ۶۱۵۹ نهاد مقام معظم رهبری
به گزارش خبرنگار واحد اطلاع رسانی دفتر نهاد رهبری در پردیس خواهران دانشگاه کاشان ، چهارمین مرحله از طرح " یه قرار معنوی " با موضوع زیارت عاشورا به همراه ترک یک گناه زبانی مانند دروغ برگزار شد .
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

برگزاری چهارمین مرحله از طرح  " یه قرار معنوی  " :  زیارت عاشورا ترک یک گناه زبانی

به گزارش خبرنگار واحد اطلاع رسانی دفتر نهاد رهبری در پردیس خواهران دانشگاه کاشان ، چهارمین مرحله از طرح  " یه قرار معنوی  " با موضوع زیارت عاشورا به همراه ترک یک گناه زبانی مانند دروغ برگزار شد .

هدف از اجرای این طرح ، برگزاری چله هایی است که مورد توصیه و تأیید بزرگان دین و در راستای کسب کمالات اخلاقی و معنوی و بعضا مادی هم باشد  .

با توجه به قرار گرفتن در ایام ماه محرم و صفر و شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و توصیه خاصی که  بزرگان بر قرائت زیارت عاشورا از جمله مرحوم آیت‌الله عبدالکریم حق‌شناس(ره)  داشتند این چله انتخاب و از دانشجویان علاقمند به مدت یک هفته ثبت نام بعمل آمد و به هریک از آنها کارت ثبت نام که شامل شرح ختم این چله بود تقدیم شد .

این چله از 3 آبان ماه مصادف با یازدهم محرم الحرام آغاز و تا اربعین امام حسین (ع) ادامه دارد .

لازم بذکر است در این طرح که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس خواهران برگزار شد 87 نفر از دانشجویان شرکت کردند .