خبر دکترفروغ نیلچی زاده

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۹:۲۴ کد : ۶۱۴۴ فرهنگی
دکترفروغ نیلچی زاده : فرزند سالاری و فرزند ابزاری جز بیماری های خانواده های کم فرزند است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، کرسی آزاد اندیشی با موضوع  " بانو ونقش گمشده اش "  با حضور خانم دکتر نیلچی زاده در پردیس خواهران دانشگاه کاشان برگزار شد.

دکترنیلچی زاده در جمع دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه کاشان اظهار کرد:  امروز بحثی با نام جنگ جمعیتی در دنیا هست که کاملا ساخت کشورهایی هست که ادعای کدخدایی می کنند در دهی که راهشون نمیدهند . سال گذشته کشتار کودک و زن در غزه ؟ تعداد کشته های زنان بیشتر بود چون میخواستن نسل از بین برود. امسال تصویر یمن رو دارید زنان و کودکان مورد هدف هستند . جنگ نامرئی امروز جنگ جمعیتی است.دوتا از مصوبه های جدی در امریکا یکی پروژه مطالعاتی درباره رشد جهانی در اهمیت ملی امریکا ست. این پروژه اعلام میکند برای داشتن سلطه باید جمعیت روکم کنیم .

استاد دانشگاه تهران تصریح کرد: امروز در کشور 27 سالگی سن سختی ازدواج دختران و سن سی سالگی سن ناامیدی از ازدواج برای دختران است . اما قراره فرایند تخصصی و اشتغال اینقدر دغدغه اول بشود که ازدواج پارامتر هفتم باشد. اعتقادشان این است که ابتدا گذران خوب جوانی وبعد ازدواج هم می شودبچه آورد . بهترین زمان مادر شدن وقتی است که صدای بچه راکه میشنوی تو دلت قند آب شود .بهترین زمان ازدواج دخترها سال سوم دانشگاه  است .

مشاور سابق سازمان ملی جوانان در ادامه گفت : فرزند سالاری و فرزند ابزاری جز بیماری های خانواده های کم فرزند است . 25 سال طول میکشه تا حد نساب فرزند آوری به حد معمول برسد .تک فرزندی در تربیتش مشکلاتی است  و بچه زود رنج و مسئولیت گریز بار می آید و حوصله کافی ندارد. یعنی قدرت تصمیم و هویت یابی و تعامل افول میکند . در دوران ابتدایی خواهر و برادر بیشتر کمک میکردند پس در تربیت تاثیر دارد . هرچه صمیمیت بین زن وشوهر بیشتر باشد، تربیت بچه ها بهتراست . تک فرزندی باعث خودخواهی بیشتر بچه می شود و پدرومادر رو زودتر پیرمیکند.

کارشناس برنامه سمت خدا همچنین افزود: ما دونوع اعتماد به نفس داریم :کاذب  وصادق.. زنان شاغل دنبال کسب منزلت اجتماعی هستند . نزدیکترین شغل به مادری شغل معلمی است برای همین زنان در این شغل موفق ترند . یک مادر موفق ذات مادریش با مدیریت گره خورده اما امروز مادران دچار مشکل هستند چون خودشون رو خدمتکار خانه تلقی کرده اند .خودشون رو سرویس دهنده معرفی میکنند . یه زن و شوهر امریکایی که هر دو روانشناس هستند وقتی برای آنها  از اهل بیت میگوییم  می پرسند: دنیای امروز دست آوردهایش چیست؟. خانم امی هریس و تمی هریس کتابی با نام من خوبم تو خوبی رو می نویسند . نظریه این زن و شوهر این است . وی خاطرنشان کرد : تا قبل از سن مدرسه بچه ، حتما یا پدر یا مادر باید کنار بچه باشند .یک دوره ای نیاز است مادر حتما کناربچه باشد وجاهایی که نمیتواند پدرایفای نقش میکند . ما فکر میکنیم اگه خانمی خانه دار است بیکار است اما تریت کردن فرزند جزء مهمترین کارهاست که بناپارت میگوید، زن ها با یک دست گهواره بچه هارو تکان میدهندو با یک دست دیگرکره زمین رو.این نقش گمشده امروزی است .

دکتر نیلچی زاده در پایان افزود:  زن اگر یک مدیر موفق باشد در عرصه های دیگه هم موفق خواهد بود . زن در دنیای امروز هر چه بیشترپا به سن می گذارد زیباتر میشود. و زیبایی زن صرفا جنسی نیست . زیبایی جنسی فقط برای همسراست.  یک مادر وقتی میشود مادر بزرگ قیمتی تر میشود. بچه اورا  عزیز یعنی ملکه قلب  می نامد . همه دخترها و پسرها او را به عنوان فردتوانمند با یک سبک زندگی سالم می پسندند.

لازم بذکراست کرسی آزاد اندیشی "بانو ونقش گمشده اش " به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با شرکت حدود 100 نفر از دانشجویان در پردیس خواهران دانشگاه  کاشان برگزار شد .