بازدید دانشجویان پردیس خواهران از موزه عبرت ایرن به مناسبت ایام الله دهه فجر

۱۰ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۴:۵۶ کد : ۶۱۳۲ فرهنگی
به مناسبت فرا رسیدن ایام ا... دهه مبارک فجر، برنامه بازدید از موزه عبرت باحضور 35 نفر از دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه کاشان، با هدف گرامیداشت یاد و خاطره فجرآفرینان و شهدای انقلاب روز پنجشنبه مورخ 30/11/93 برگزار گردید
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

به  مناسبت فرا رسیدن ایام ا... دهه مبارک فجر، برنامه بازدید از موزه عبرت باحضور  35 نفر از دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه کاشان،  با هدف گرامیداشت یاد و خاطره فجرآفرینان و شهدای انقلاب روز پنجشنبه مورخ 30/11/93 برگزار گردید.

در این بازدید که با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره رادمردانی که در پیروزی انقلاب  اسلامی نقش مؤثری داشتند، برگزار شد راوی موزه عبرت به تشریح تاریخچه شکل گیری و احداث ساختمان کمیته مشترک ضد خرابکاری و ساواک پرداخت. سپس دانشجویان از بخش های مختلفی از جمله محل بازداشت مبارزان در سه طبقه که شامل بند عمومی و انفرادی بزرگ مردانی چون رجایی، بهشتی و ... بود، همچنین از سلول های شکنجه، وسایل، ادوات تخلیه اطلاعاتی و غرفه های تاریخی همچون غرفه های 28 مرداد، مؤتلفه حزب ملل اسلامی، بهاییت، فراماسونری، گروه ابوذر و نیز برخی از فعالیت های زندانیان در غرفه 15 خرداد دیدن کردند.

موزه عبرت، همان زندان کمیته مشترک ضد خرابکاری در رژیم ستم شاهی ومحل وقوع خشن ترین شکنجه های زندانیان در دوران رژیم طاغوت است که درسال 1382 با هدف روشنگری ونشان دادن وضعیت زندانیان و بازداشت شدگان زمان پهلوی وخشونت شکنجه گران سازمان اطلاعات وامنیت رژیم ستم شاهی ( ساواک ) این ساختمان به صورت موزه درآمده و برای بازدید عموم مردم بازگشایی شد.