کرسی آزاد اندیشی تفکیک جنسیتی در پردیس خواهران دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۴ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۳:۲۵ کد : ۶۰۹۹ نهاد مقام معظم رهبری
کرسی آزاد اندیشی تفکیک جنسیتی در پردیس خواهران دانشگاه کاشان برگزار شد

این برنامه با هدف ترویج کرسی های آزاد اندیشی در سطح دانشگاه و ایجاد فضایی صمیمی و دوستانه برای بیان و تحلیل موضوعات و شناخت و معرفت بیشتر دانشجو تشکیل شد.

در این کرسی که با حضور 3 نفر از دانشجویان موافق و 3 نفر مخالف با موضوع تفکیک جنسیتی دانشگاه ها برگزارشد ، دکتر حسین عرب اسدی دکترای مدیریت دولتی از دانشگاه امام صادق (ع) به عنوان داور حضور یافتند و به هر یک از گروه های موافق و مخالف موضوع، به مدت 45 دقیقه زمان داده شد تا در مورد مسائل پیرامونی موضوع تفکیک جنسیتی دانشگاه ها به اظهار نظر بپردازند.

بعد از بیان نظرات دانشجویان موافق و مخالف وهمچنین صحبت های 3 نفر از دانشجویان حاضر در سالن، داور کرسی جناب آقای دکتر عرب اسدی به جمع بندی مطالب ارئه شده پرداختند.

لازم به ذکر است کرسی فوق به همت واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان با حضور 200 نفر از دانشجویان در روز دوشنبه 12/12/92 در آمفی تئاتر واحد خواهران دانشگاه برگزار شد.