برگزاری اولین همایش نانو تکنولوژی به همت دانشجویان انجمن علمی مهندسی کامپیوتر سه شنبه 92/8/7

۰۸ آبان ۱۳۹۲ | ۱۸:۳۲ کد : ۶۰۷۸ فرهنگی
اولین همایش نانو تکنولوژی به همت دانشجویان انجمن علمی مهندسی کامپیوتر پردیس خواهران روز سه شنبه 92/8/7 در این دانشکده برگزار شد.

در این همایش که با هدف تاسیس پژوهشکده نانو بعنوان قطب پژوهشکده نانو دانشگاه کاشان و ارتباط تنگاتنگ بین علاقه مندان به این علم برگزار گردید ابتدا ریاست محترم دانشکده سرکار خانم دکتر طاهری و مدیر گروه محترم مهندسی کامپیوتر جناب آقای مهندس توفیقی به ایراد سخن پرداختند و سپس دکتر محرابی معاون پژوهشکده نانو دانشگاه کاشان ضمن معرفی و تاریخچه علم نانو به ارائه آمار و اطلاعاتی در خصوص چگونگی پیشرفت نانوفناوری در جهان از جمله نانو ذرات و درمان بیماری ها، کاربرد نانو تکنولوژی در زلزله، شناسایی و جذب گازهای آلاینده، تصفیه گازهای آلاینده هوا با نانو مواد،سلول های خورشیدی و نانو تکنولوژی،.... و ساخت ماشین های هوشمند که هدف نهایی نانو تکنولوژی است اشاره نمودند.

معاون پژوهشکده نانو دانشگاه کاشان یادآور شدند: برگزاری کارگاه های آموزشی و جلسات مستمر در حوزه نانو با توجه به استقبال دانشجویان علاقه مند برگزار خواهد شد.