برگزاری مسابقات والیبال جام رمضان بانوان در سالن ورزشی پردیس خواهران

۰۶ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۲:۵۶ کد : ۶۰۶۷ اخبار دانشگاه
معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس خواهران دانشگاه کاشان، از برگزاری مسابقات والیبال بانوان شهرستان کاشان "جام رمضان" در سالن ورزشی لاجوردی این پردیس خبر داد.

معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس خواهران دانشگاه کاشان، از برگزاری مسابقات والیبال بانوان شهرستان کاشان "جام رمضان" در سالن ورزشی لاجوردی این پردیس خبر داد.

فاطمه وصالی اظهار داشت: نخستین دوره این مسابقات با حضور هشت تیم از بیست و ششم تیرماه تا چهارم مرداد ماه جاری هر شب بعد از افطار به میزبانی پردیس خواهران این دانشگاه برگزار شد.

وی خاطر نشان کرد: در پایان این رقابت ها تیم باریج اسانس مقام نخست و تیم های بهاران و شادمان به ترتیب دوم و سوم شدند.

سالن ورزشی لاجوردی به مساحت یک هزار و 500 متر مربع به همت خیر ارجمند آقای لاجوردی در دهه فجر امسال در پردیس خواهران دانشگاه کاشان افتتاح شد.