برگزاری مراسم سوگواری شهادت سیده ی کائنات حضرت فاطمه زهرا (س)

۳۱ فروردین ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۴ کد : ۶۰۵۷ نهاد مقام معظم رهبری
به همت نهاد رهبری واحد خواهران دانشگاه کاشان مراسم سوگواری شهادت سیده ی کائنات حضرت فاطمه زهرا (س) همراه با قرائت حدیث کساء با حضور سرکار خانم نصیری به مدت سه روز در محل مسجد این دانشکده برگزار گردید .

سرکار خانم نصیری نیز در این برنامه به بررسی ابعاد مختلف زندگی حضرت از جمله بعد سیاسی و دفاع از ولایت ، بعد اجتماعی ، بعد اخلاقی ،حجاب و عفت ایشان به عنوان بهترین الگوی زنان عالم پرداختند .

در دومین روز از این مراسم که از دوشنبه 26/1/92 لغایت چهارشنبه 28/1/92 انجام شد ، شرکت کنندگان میهمان سفره حضرت فاطمه زهرا(س) در مسجد بودند.

همچنین مسابقه " بهترین نذری برای حضرت زهرا (س) " نیز برگزار و شرکت کنندگان با اهداء نذری های خود به سفره در مسابقه نیز شرکت نمودند.