قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۳ کد : ۷۶۴۴ آخرین اخبار
کارگاه پروپوزال نویسی، اصول نگارش و ویرایش و پایگاه های اطّلاعاتی

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
بر اساس مصوبه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مورخ 21/ 8/ 96، مقرّر گردید جهت ارتقای سطح کیفی طرح نامه ها و پایان نامه ها و همچنین پرهیز از خطاهای آشکار دستوری و نگارشی و ویرایشی، برای کلیّه دانشجویان ارشد و دکتری، کارگاه هایی با عناوین کلّی «پروپوزال نویسی، اصول نگارش و ویرایش و پایگاه های اطّلاعاتی»، در 6 جلسه برگزار شود و به شرکت کنندگان گواهی حضور داده می شود.
مدرّسان کارگاه ها:
1- آقای محمد علایی؛ عنوان کارگاه: پایگاه های اطلاعاتی، منابع دیجیتال، روش های مختلف استنادی و گونه های سرقات علمی. (زمان: یکشنبه: 12/ 9/ 96 و دوشنبه: 13/ 9/ 96 ساعت 12.30- 14)
2- آقای دکتر عباس زارعی؛ عنوان کارگاه: مفاهیم کلیدی پروپوزال نویسی و انواع طرح های کمّی و کیفی در روش تحقیق. (زمان: یکشنبه: 19/ 9/ 96 و سه شنبه: 21/ 9/ 96 ساعت 12.30- 14)
2- آقای دکتر امیرحسین مدنی؛ عنوان کارگاه: اصول نگارش، درست نویسی و عمده ترین لغزش های ویرایشی. (زمان: یکشنبه: 26/ 9/ 96 و سه شنبه: 28/ 9/ 96 ساعت 12.30- 14)
تذکّر: ارائه گواهی شرکت در این کارگاه ها برای دفاع از رساله و فارغ التحصیلی الزامی است.
مکان: سالن گردهمایی دانشکده ادبیات و زبان های خارجی.
(معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده)