برگزاری اردوی زیارتی قم – جمکران ویژه فعالین فرهنگی پردیس خواهران

۰۳ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۵۵ کد : ۶۱۴۸ اخبار فوق برنامه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، اردوی زیارتی قم- جمکران ویژه فعالین فرهنگی پردیس خواهران در تاریخ سه شنبه 29 اردیبهشت ماه برگزارشد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

هدف از برگزاری اردو علاوه بر تقدیر از فعالین فرهنگی پردیس خواهران، زیارت حضرت معصومه (س) در شب اول ماه شعبان وحضور در جمع صمیمی فعالین جبهه فرهنگی موسسه فرهنگی خاتم الاوصیاء (ص) واقع در جمکران بود .

در این برنامه ابتدا سرداران جبهه وجنگ به روایت گری پرداخته ودر ادامه دانشجویان همراه با نوای گرم حجت الاسلام شهیدی دل را در دریای مناجات شستشو دادند .

اهدای دوکتاب پرتویی از اسرارنماز حجت الاسلام قرائتی و رهایی از تفکر پنهان حجت الاسلام پناهیان و پذیرایی شام پایان بخش اردو بود.

( ۲ )