برگزاری مسابقه ی آشپزی سالم به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سلف دانشگاه پردیس خواهران

۱۸ آبان ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۲ کد : ۶۰۸۱ نهاد مقام معظم رهبری

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان ؛ 55 نفراز دانشجویان دانشگاه پردیس خواهران درقالب 18گروه 3 نفره در سلف سرویس دانشگاه در مسابقه آشپزی سالم به رقابت پرداختند.

هدف از برگزاری این نوع مسابقات پرکردن اوقات فراغت دانشجویان و افزایش نشاط روحی و ایجاد رقابت سالم و ترغیب آنان به کار جمعی و همچنین تشویق و توجه بیشتر دانشجویان به هنر آشپزی و تغذیه سالم  است .

این مسابقه توسط 2 نفر از  اساتید مجرب آشپزی وکارشناس تغذیه داوری شده و به گروههای برتر جوایزی اهداء شد.

نفرات اول تا سوم این مسابقه به ترتیب ذیل انتخاب گردیدند:

1.رعنا طایی، لیلا جهانگردی، زهرا برزگر(کوکو اسفناج) با 186 امتیاز

2.الهه نامداری زهرا سهرابی کیا، (ته چین مرغ و سالاد شیرازی و دسر حلوای خرمایی) با 183 امتیاز

3.. پگاه حر، الناز چیلان، مریم رنجبر(قارچ شکم پر، رولت بادمجان)با 174 امتیاز

لازم به  ذکر است این  مسابقه روز دوشنبه13 آبان ماه به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سلف دانشگاه پردیس خواهران برگزار شد.

برای مشاهده تمام تصاویر به گالری تصاویر در سایت پردیس خواهران مراجعه نمایید.